cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
21°

El centre sanitari no s'ha començat sis mesos després d'adjudicar-lo

L'Ajuntament demanarà danys i perjudicis al constructor pel retard de l'obra

Les obres de construcció del nou centre sanitari de Llubí encara no han començat quan ja han passat sis mesos d'ençà que el projecte va ser adjudicat a l'empresa Construccions Llompart d'Alcúdia. Curiosament, aquest era el termini d'execució que figurava al contracte signat per l'empresa si bé hi constava una pròrroga de tres mesos més. D'ençà que el passat 1 de desembre es va posar la primera pedra de l'edifici no s'ha tornat a fer cap palada al solar previst per a aquest equipament.

Aquest fet ha motivat que l'Ajuntament incoï un expedient sancionador contra l'empresa constructora per incompliment de contracte i a encetar la via legal per reclamar-li danys i perjudicis pel retard en les obres.

Ambdues mesures varen ser acordades per unanimitat de tots els grups (PP,PSM, UM) al darrer ple, curiosament, emperò, a proposta del grup del PSM, a l'oposició. Els nacionalistes s'han mostrat especialment preocupats per aquesta qüestió, sobretot, al·legant que l'Ajuntament ha demanat un préstec de 25 milions per finançar el projecte.

De la seva banda, la batlessa, Margalida Miquel, ha explicat que l'empresa responsable fins ara s'ha excusat dient que no disposava de personal suficient i que estava saturada de feina. Miquel ha dit que està tranquil·la, que l'obra no quedarà despenjada i que si es necessari es donaran nous terminis a l'empresa per fer l'obra bé i aviat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris