cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 24°
27°

Els turistes es queixen de l'excés de renou que hi ha a la zona costanera de Cala Millor

Els hotelers de Son Servera preveuen que les protestes es tripliquin durant la temporada alta de l'estiu

Un bon grapat de turistes que passen les seves vacances a la zona costanera de Son Servera, especialment Cala Millor i Cala Bona, han expressat les seves queixes a l'Associació Hotelera per l'excés de renou que produeix la música en viu als bars i cafeteries.

El gerent de l'Associació Hotelera Badia de Cala Millor, Ignasi Umbert, va reconèixer que «és cert que començam a tenir queixes per part dels turistes que visiten la zona. Possiblement les queixes són majors perquè també l'ocupació hotelera és major, ja que rondam el 90 per cent d'ocupació, un 10 per cent més que l'any passat per aquestes mateixes dates».

El gerent ha destacat que «de moment existeix un cert control policíac, tant a la zona de Sant Llorenç com a la de Son Servera, encara que la situació es fa més greu durant els caps de setmana».

Fonts de la Policia Local de Son Servera han confirmat que s'han produït les primeres queixes sobre l'excés de renous a la zona, manifestant que el problema es fa més patent durant la nit de divendres i dissabte, tant a Cala Millor com a Cala Bona, en comptar amb un major nombre d'establiments oberts fins tard. De fet, el batle de Son Servera, Francesc Barrachina (PP,) va haver d'intervenir fa dos anys per evitar l'excés de renous produït per la musica en directe als bars i cafeteries de Cala Millor.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris