cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°

Els joves d'UM-Campos, a la presa del poder

Una candidatura renovada d'universitaris i pagesos d'entre 25 i 30 anys surt a escena

Una candidatura renovada del tot. Els seus integrants són joves d'entre 25 i 30 anys que surten a l'assalt amb les armes que dóna la joventut, les ganes de fer feina i la seva preparació, ja sigui intel·lectual o en l'àmbit rural. La seva experiència és nul·la en el camp de la política, però creuen que poden atorgar al municipi un aire renovat i que garanteixi un futur.

Amb aquesta intenció, la nova candidatura d'Unió Mallorquina es donà a conèixer al poble coincidint amb l'inici de la campanya electoral. Per tal de donar-li major lluïdesa, la seva presidenta, Maria Antònia Munar, va presidir l'acte del qual sortí encisada del tot. Els candidats es varen presentar un a un entre els crits de suport dels seus companys i d'un auditori que s'apropava a les 300 persones. Era al restaurant Can Toni.

La candidatura es presenta liderada per l'advocat Joan Josep Mas Roig, de 25 anys, que va fer un breu discurs però en el qual deixà ben patent les seves bones dots d'oratòria i el seu carisma personal.

De bona família, prou conegut al poble i sobradament preparat, el candidat «jasp», com se'l comença a conèixer, instà tots els seus a fer feina aquests dies per trencar la majoria absoluta dels conservadors que encapçala Andreu Prohens.

Prou d'urbanisme a la carta, prou de destrossa del territori i prou d'elevades contribucions per rebre uns serveis dels quals ara per ara diuen que molts veïns encara no gaudeixen.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris