cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
22°

Botiguers del centre es mobilitzen contra la Sala perquè situà la Fira a altres indrets

La batlessa diu que es volia posar els estands on estava previst però no fou possible

Els comerciants dels carrers Joan Segura, Bosch i Pou Fondo estan indignats amb la batlessa de Manacor, Catalina Sureda (PP) i amenacen de plantar-se davant la Sala amb pancartes per exigir una explicació perquè els estands de la Fira no es varen instal·lar als seus carrers com ho havia promès la batlessa.

Segons explica el col·lectiu, «vàrem tenir una reunió amb la batlessa Sureda el passat dimecres i vàrem exposar la nostra proposta que part de la Fira s'instal·làs als nostres carrers. La batlessa es va comprometre que els expositors es col·locarien davant els nostres comerços i ho vàrem arreglar tot perquè el diumenge estigués la zona en condicions».

Els comerciants varen veure les seves il·lusions frustrades quan el dia de la Fira, és a dir, diumenge passat, els expositors no es varen instal·lar al carrers Joan Segura, Bosch i Pou Fondo. El col·lectiu, integrat per 25 empresaris, ha expressat que «un total de 100 persones del centre hem perdut el temps i els doblers perquè la gent, quan no va veure cap estand als nostres carrers es va pensar que no hi havia fira a la nostra zona i per això no va passar ningú per davant les nostres botigues».

El grup de comerciants va voler saber el que havia passat i per què la Fira no estava instal·lada als seus carrers, però «no vàrem trobar ningú perquè ens en pogués donar explicacions». El col·lectiu assegura que «si l'Ajuntament no ens explica el que ha passat i no ens convenç la seva posició ens plantarem davant l'Ajuntament i promourem una manifestació».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris