cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

Cort finança desset projectes solidaris al Tercer Món valorats en 112 milions

El departament d'Acció Social de l'Ajuntament de Palma ja ha seleccionat 17 projectes solidaris d'ajuda al Tercer Món, que finançarà a càrrec del 0'7 per cent del pressupost municipal d'enguany, que és de 194 milions.

D'entre les 35 sol·licituds d'associacions que al llarg d'aquest hivern presentaren projectes solidares per valor de 600 milions de pessetes, la regidoria d'Acció Social n'ha triat «els que cobreixen les necessitats més bàsiques i aquells que poden desenvolupar-se per si sols», declarà la responsable d'aquesta àrea, Carme Sagrado.

En total, Cort ha distribuït 112 milions, ja que tal i com recordà la regidora, la resta es destinaren a través de Càritas i Creu Roja, per un cantó, als damnificats de l'huracà Mith (20 milions), i de l'altre, als refugiats kosovars (20 milions més). Com es recordarà, el termini de presentació de projectes finalitzà fa un mes i mig i la subvenció es lliurarà durant les pròximes setmanes, un cop han estat aprovades per decret de batlia.

D'entre les diferents associacions que comptaran amb la subvenció municipal, cal destacar el programa per Bòsnia ideat per l'entitat Mallorca Solidària per valor de 16 milions, el projecte de l'Associació Balear Nins d'Amazònia amb què s'acabarà l'hospital (10 milions) i l'activitat del metge Javier Beut, de l'Associació AMREF Espanya (7 milions), que realitza operacions a nins amb defectes congènits i cremades.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris