nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
19°

La Guàrdia Civil arresta tres persones romaneses per estafes a Palmanova

La Guàrdia Civil de Palmanova va arrestar 3 súbdits romanesos, les identitats dels quals corresponen a Perescu C., de 38 anys, Grigore C, de 47, i Margaritescu A., de 30, acusats d'un presumpte delicte d'estafa.

Segons informà un portaveu de la 313 Comandància palmesana, els tres individus captaven turistes, principalment alemanys i anglesos, a l'entrada d'algunes agències de canvi de la zona i els oferien canviar les seves divises en condicions molt més favorables de les que oferien les esmentades agències.

Els acusats mostraven feixos de doblers autèntics a les víctimes, amb la finalitat de convèncer-los perquè acceptassin el tracte, i quan aquests accedien els enganyaven.

Sempre actuaven amb dos ganxos, que instaven el turista a fer el negoci, mostrant moneda de curs legal, i quan aquest els havia donat les divises apareixia un tercer, que creava un moment de confusió que era aprofitat per canviar els doblers autèntics per retalls de diari coberts amb bitllets legals; se n'anaven apressadament després d'haver dut a terme l'engany. Quan la víctima s'adonava que havia estat enganada, els romanesos ja es trobaven lluny.

Segons la Benemèrita, existeixen com a mínim dues denúncies per aquest mateix delicte, però sospiten que han comès més estafes que no han estat denunciades pels turistes, probablement per la vergonya que produeix haver estat víctima de l'estafa de l'estampeta.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris