tormenta
  • Màx: 17°
  • Mín: 15°
19°

Rubalcaba: «La situació a les Balears és moguda i això ajuda l'oposició»

L'exministre socialista pronostica que el PP perdrà la majoria absoluta a les Illes

«La situació a les Balears és moguda, molt fluïda, i això sempre ajuda l'oposició. Estic convençut que el Partit Popular perdrà la majoria absoluta», declarà ahir a Palma l'exministre socialista Alfredo Pérez Rubalcaba, que considera Francesc Antich un excel·lent candidat a la presidència del Govern.

Rubalcaba, que pronuncià una conferència sobre la situació política espanyola a la Fundació la Caixa, arribà a Mallorca indignat després d'experimentar en pròpia carn el caos pel qual travessen les comunicacions aèries.

El secretari de relacions amb els mitjans de comunicació del PSOE havia de partir de Madrid a les 14.30 i no ho aconseguí fins a les 18 hores. Visiblement enfadat culpà el ministre Arias Salgado dels constants problemes aeroportuaris.

Negà que es pogués parlar d'una situació heretada dels socialistes, perquè «tot s'espatllà als sis mesos de l'arribada al Govern d'Aznar», digué. A continuació, afirmà que era veritat que havien existit alguns entrabancs (temporals, vagues, guerra de Kosovo), però que l'única constant per explicar la continuïtat del caos era, precisament, la continuïtat en el càrrec d'Arias Salgado.

En parlar de la situació política espanyola, digué que començaria referint-se als temes que ocupaven la premsa com ara Kosovo, la situació del País Basc i la problemàtica dels aeroports.

De totes aquestes qüestions, segons Pérez Rubalcaba, el Govern de José María Aznar se'n nega a parlar al Parlament i d'aquesta manera degrada la vida política parlamentària.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris