algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

Tretze taxis adaptats a minusvàlids circularan aviat per la ciutat

Fageda presentà els nous cotxes a la plaça de Cort

La ciutadania de Palma té des d'ahir a la seva disposició set nous vehicles de taxi adaptats per a minusvàlids (valorats en 31'5 milions), gràcies a un conveni que l'Ajuntament ha signat amb la Federació de Municipis, l'Imserso i la fundació ONCE. A través d'aquest acord, al qual es poden acollir tots els municipis, s'obté una subvenció de dos milions de pessetes, amb què poder ajudar a pagar els taxis.

«Amb aquests diners "segons explicà el regidor de Circulació Vial, Joan Bauzà", s'ha assumit part del cost dels set vehicles especials que els taxistes han adquirit, per tal de reduir les barreres arquitectòniques». Cada cotxe té un preu de quatre milions i mig i està habilitat amb una rampa especial per on poden pujar i baixar les cadires de rodes dels minusvàlids.

El batle de Palma, Joan Fageda, juntament amb el director general de l'ONCE, Miquel Pereira, també assistiren ahir a la presentació a la plaça de Cort d'aquests set nous vehicles que, sumats als quatre que ja circulaven, seran onze que atendran la demanda dels minusvàlids del terme municipal de Palma. A part de la inauguració oficial, Bauzà informà també que justament ahir, acabava de firmar l'autorització de dues sol·licituds per a la circulació de dos taxis adaptats més. Així doncs, del mímim de 9 vehicles adaptats que segons la llei Palma necessita per al total de 1.240 taxis, finalment en tindrà tretze. Pereira, per la seva banda, expressà la seva satisfacció i insistí sobre la necessitat d'engegar iniciatives com Bono-taxi que doni facilitats.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris