cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

111 residents s'han donat de baixa del padró des que es va obrir el túnel

L'Ajuntament de Sóller, segons ha informat el batle Joan Arbona, acaba d'actualitzar el padró d'habitants de Sóller amb la intenció d'enviar-lo a la concessionària del túnel.

Gràcies a aquesta actualització, s'ha sabut que des que es va obrir el túnel, un total de 111 habitants s'han donat de baixa com a residents i segons ha admès el mateix batle, alguns continuaven gaudint dels descomptes, per la qual cosa en aquest cas considera lògica la posició de la concessionària.

Recordem que Fomento ha anunciat que des de dia 1 a dia 31 de maig tots els residents hauran de presentar a l'empresa el corresponent certificat per tal d'actualitzar la seva condició de resident, mesura que sembla que s'haurà de prendre cada parell d'anys.

Així, tots els residents hauran d'omplir un document que els serà facilitat a les oficines de la concessionària situada en els peatges o bé a l'oficina de Sa Nostra de Sóller i haurà de ser entregat als dos llocs esmentats, ja que els qui no ho facin seran donats automàticament de baixa com a residents.

D'altra banda, el batle ha manifestat que tot i que es remeti el padró actualitzat a la concessionària, pensa continuar endavant amb l'expedient per dur Fomento davant els tribunals per la documentació que exigeix, considerant que en demana de més, cosa que atempta la intimitat dels sollerics, i de fet ja s'està preparant el pertinent informe judicial, que s'espera tenir finalitzat en un termini curt de temps si no hi ha inconvenients.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris