cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
16°

Defensa cedeix la gestió del camp Infante Lois del Port a l'Ajuntament

Fins que es resolguin els expedients de reversió existents

L'Ajuntament de Sóller i Gerència d'Infraestructures del Ministeri de Defensa han arribat a un acord segons el qual el consistori gestionarà a partir d'ara les instal·lacions esportives del Camp Infante Lois, segons ha anunciat el regidor d'Esports Ramon Socias. Socias ha manifestat que l'acord preveu que aquesta gestió municipal continuarà fins que es resolguin els expedients de reversió dels terrenys que actualment es troben iniciats.

Davant aquest fet, ha quedat paralitzada la campanya de recollida de signatures que la plataforma per a la titularitat municipal de dites instal·lacions havia iniciat fa unes setmanes. Ramon Socias ha manifestat la seva satisfacció per aquesta cessió i afirma que la seva intenció és que els diferents col·lectius que ja l'utilitzaven ho puguin continuar fent sense problema.

Mentrestant, ja s'han començat a fer actuacions de manteniment, que de moment afecten el parc infantil existent i que continuaran amb les instal·lacions esportives on es volen recuperar els ars de bàsquet que havien desaparegut.

Val a dir que l'Ajuntament disposa a hores d'ara de 700.000 ptes. per actuacions de manteniment per instal·lacions esportiva que es podrien incrementar arran de la cessió que ha fet Defensa.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris