cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
21°

Quatre persones moren en dos accidents de trànsit a Mallorca

Algaida i Sineu foren escenari dels sinistres. A més dels difunts hi hagué dos ferits molt greus

102760

El Peugeot 205 quedà completament destrossat.

S. Amengual.

Quatre persones moriren ahir a les carreteres de Mallorca en sengles accidents de circulació. El primer va tenir lloc a la carretera C-715, que uneix Palma amb Manacor, a l'alçada del quilòmetre 16'05, en la zona de les costes de Xorrigo, sobre les 5.30 hores de la matinada.

Dos turismes col·lidiren frontalment en envair un d'aquests el carril contrari. Un dels implicats va ser un Peugeot 205 matrícula IB-3562-BU, en què viatjaven dos homes i una dona, funcionaris de Correus, i que era conduït per Maria Antònia Brunet Sureda, de 44 anys, que morí al mateix lloc del sinistre, i ocupat per Pere Joan Mulet Coll, de 42, que també resultà mort, i Arnau Munar Bauçà, de 34, que va ser traslladat a Son Dureta sota pronòstic molt greu. L'altre cotxe sinistrat era un Volkswagen Polo, amb placa IB-6961-BM, menat per Miquel Garau Vanrell, de 38 anys, i que també morí a l'interior del turisme a causa de la gravetat de les ferides que patí. La víctima treballava a l'Hospital Psiquiàtric. La via on va tenir lloc l'accident està dotada de tres carrils: un per a cada sentit més un d'addicional per a vehicles de circulació lenta, i el Subsector de la Guàrdia Civil Trànsit encara investiga les causes del sinistre, ja que no està clar quin dels cotxes entrà en la via equivocada i en quines circumstàncies.

L'altre sinistre mortal va tenir lloc en el punt quilomètric 12'5 de la carretera d'Inca a Sineu, sobre les 12.25 hores del migdia, quan un camió va endur-se per davant un turisme Fiat Seicento que pretenia incorporar-se a l'esmentada via i que no va respectar un senyal d'estop, situat a la cruïlla amb el desviament cap a Llubí. El Fiat, que era de lloguer, estava conduït per un ciutadà estranger, aparentment alemany, encara que aquest extrem no ha estat confirmat per la Benemèrita, la identitat del qual corresponia a Bruce H., de 64 anys, que resultà mort a l'acte, i que viatjava en companyia d'Irene G., de 77 anys, que patí ferides molt greus i va ser traslladada a l'Hospital de Muro.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris