lluvia ligera
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
23°

Afectats per la reobertura del tren es queixen perquè els tanquen els camins

Els propietaris diuen que Serveis Ferroviaris no els ha aportat cap solució

Els afectats per la reobertura de la línia del tren de Inca fins a sa Pobla ahir varen anar a queixar-se als Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) perquè han començat a tancar els camins d'accés a les seves finques sense donar-los una solució definitiva.

Aquests afectats anaren a exposar el seu malestar al batle d'Inca. Pere Rotger, però, aprofità per convocar el representant dels Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) davant la manca d'informació que té l'Administració local. Els propietaris no dubtaren a queixar-se pel tancament de les vies del tren, prevista des de Serveis Ferroviaris de Mallorca.

Molts d'ells tenen la finca xapada per les vies. Ara, SFM pensa fer dues vies a cada costat de la línia de tren i després, per evitar incidents i perquè el tren anirà massa ràpid, tenen previst tancar amb parets altes el trajecte. Aquest fet comportarà la partió i també l'aïllament d'una mateixa finca. Precisament per això, els veïns afectats es troben disgustats.

«Tenc vaques i ovelles i per no fer un pont que comuniqui la meva finca em tallaran les cames. Visc de les vaques», explicà Biel Perelló, un dels pocs ramaders de la comarca d'Inca que ara veu perillar el seu substent. Un altre afectat que, curiosament també nom Biel Perelló, té la finca situada al camí de can Caponet i ell diu que en aquest indret Serveis Ferroviaris no té previst fer-hi cap pont. «Diuen que no en faran de pont i com passarem els tractors?», es demana Perelló.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris