nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
20°

Els pares de Portocristo anuncien més mobilitzacions a favor de l'institut

El programa electoral del PP preveu la construcció d'un nou centre d'ESO a Manacor

Els pares de Portocristo no descarten noves mobilitzacions en el cas que l'Ajuntament i el Govern balear no pronunciïn d'una manera clara i en un breu espai de temps la ubicació del futur institut d'educació secundària.

Les associacions de pares i mares dels col·legis Mitjà de Mar i Ses Comes de Portocristo han contemplat des d'una certa preocupació el fet que el Partit Popular (PP) hagi inclòs en el seu programa electoral autonòmic la construcció d'un institut a Manacor. El màxim motiu de preocupació de les Ampa rau en el fet que el programa electoral del PP inclou la construcció d'un nou centre docent de secundària, tot i això no n'especifica la situació, amb la qual cosa se susciten tot tipus de debats envers la polèmica ubicació i no descarten la possibilitat angoixant que es plantegi la construcció d'un macro institut en els suburbis de la ciutat de Manacor.

Les directives de les associacions de pares i mares de Portocristo, tenen present la possibilitat d'organitzar noves mobilitzacions i fins i tot, no es descarta la convocatòria d'alguna manifestació més radical, de tal manera que es pot procedir a tallar la carretera que enllaça el nucli costaner amb Manacor.

Josep Barrull, president de l'Ampa de Mitjà de Mar, ha manifestat d'una manera reiterada que: «Allò que únicament hem demanat des de les associacions de pares i mares és que el Consistori ens confirmi clarament que en un futur més o menys pròxim es dugui a terme la construcció d'un institut a Portocristo».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris