nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 23°
20°

Els veïns del barri del Terreno denuncien l'acumulació de residus al torrent del Mal Pas

Critiquen la manca d'higiene i el risc d'inundacions

87752

Imatge del Torrent del Mal Pas.

Jaume Morey.

L'Associació de Veïns Bellver, de la barriada del Terreno, ha denunciat «el lamentable estat del torrent del Mal Pas per l'acumulació de fems i deixalles» i ha reclamat una urgent actuació de l'Administració.

Els residents en aquesta zona indiquen que «cotxes i motos, electrodomèstics, plàstics, robes i tot allò que hi ha a un abocador es pot trobar al torrent, que sembla més un femer que una part del suposat pulmó de Palma que és el bosc de Bellver. A més del negatiu impacte visual s'afegeixen les males condicions higièniques i el risc que això suposa per als ciutadans».

No són aquests els únics punts de crítica dels veïns: «Amb tantes restes i obstacles al mig del torrent, en cas d'una futura pluja torrencial es podrien repetir inundacions de conseqüències imprevisibles i que els responsables només són capaços de detectar i lamentar quan ja s'han produït. Una vegada més, tan sols s'actuarà quan el mal i el drama, personal o material, ja estaran fets».

Finalment, l'associació fa una crida a les institucions per tal que arreglin aquest problema, encara que també envien un missatge als qui, demostrant una manca absoluta de civisme, aboquen els residus al jaç del torrent sense fer ús dels contenidors o dels serveis de recollida.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris