cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
16°

La Guàrdia Civil arresta un picapedrer acusat de sis violacions a Son Servera

Un picapedrer de Son Servera de 25 anys d'edat va ser el responsable d'una onada de violacions a turistes estrangeres que va viure aquella zona i les més properes a ella. La Guàrdia Civil, després de molts mesos d'investigació, aconseguí detenir Mateo V.F., que compta amb antecedents per agressions sexuals, i que ja ha confessat els fets que li són imputats. Avui declararà davant del jutge a Manacor.

L'Emume (Equip de la Dona i el Menor) tenia una descripció física semblant en les sis violacions i en un cas d'exhibicionisme, però els agents no pensaven que es tractava d'un sol agressor. Un altre aspecte que havia alentit les investigacions va ser que la majoria de les víctimes, que tenien sempre entre quaranta i cinquanta anys d'edat, varen coincidir a assenyalar que el violador era magribí.

Segons sembla, el detingut té aspecte nord-africà, però és mallorquí. Una vegada que es va descartar que fos estranger, les diligències se centraren en els individus fitxats per altres violacions, de la zona de Son Servera, Cala Millor i sa Coma, escenaris de les sis agressions sexuals. Aleshores és quan es va començar a sospitar de Mateo V., que es guanya la vida amb feines esporàdiques com a picapedrer i que havia estat vist en les immediacions dels escenaris de les violacions en ocasions.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris