cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
15°

Els sanitaris atenen 15 intoxicacions etíliques greus a la Feria de Abril

Els afectats eren sobretot joves, i alguns varen ser ingressats en coma a l'hospital

La jornada inaugural de la Feria de Abril d'enguany començà com era d'esperar. Els serveis sanitaris efectuaren un total de 15 intervencions: set per al 061 i vuit per l'AIB (Associació d'Ambulàncies de les Illes Balears) per intoxicacions etíliques molt greus, és a dir, que els afectats es trobaven inconscients i que no reaccionaven davant dels estímuls externs, precisant l'assistència de les unitats mèdiques.

La meitat d'aquestes intervencions acabaren en ingressos d'urgència en algun hospital, principalment a Son Dureta, i alguns dels episodis alcohòlics derivaren en estats de coma etílic. El perfil dels afectats correspon principalment a persones joves d'ambdós sexes, l'edat dels quals se situa entre els 18 i els 30 anys.

S'havia instal·lat un dispositiu especial com a precaució davant la possibilitat que es produïssin episodis etílics com els ressenyats, però la gran quantitat de casos que es registraren desbordaren les previsions. Les intervencions per intoxicació etílica severa es varen produir en la majoria entre les tres i les quatre de la matinada, però la més immediata va ser una que tingué lloc poc després de la mitjanit.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris