cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

El Partit Popular obvia la paraula autopista en el programa electoral

El Partit Popular ha ignorat en tot moment la paraula autopista i autovia dins el seu programa electoral. Dins l'apartat destinat a infraestructures, es parla de les carreteres i les obres que s'han de dur a terme a tot Mallorca. La partida de 18.500 milions de pessetes es destina per al traçat: Llucmajor, Campos, Felanitx, Manacor i variant de Felanitx. Durant els darrers tres anys s'ha conegut aquesta relació de pobles com el traçat de l'autopista, no obstant això, dins el programa electoral, aquesta paraula no surt per res.

El diputat conservador, Joan Flaquer, ha estat el coordinador del programa electoral. Aquest ha explicat que «nosaltres ens comprometem a millorar la carretera Manacor Palma a través d'un accés ràpid pels pobles del Migjorn».

Flaquer ha assegurat que el fet d'obviar la paraula autopista a l'hora de parlar de la xarxa viària no té cap tipus de pretensions electoralistes. «Nosaltres no hem llevat la paraula autopista ja que dins el Pla director sectorial de carreteres no defineix clarament si es farà autopista o desdoblament».

El projecte de l'autopista Palma-Manacor pels pobles de Migjorn ha aixecat una gran polèmica. Un important sector de la societat s'ha mostrat contra la construcció d'una autopista. La darrera manifestació en contra va ser la bicicletada de diumenge passat a Campos.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris