cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

El Consell reinicia la tramitació de la urbanització del camp de polo

Les DOT mantenen la urbanització per la importància econòmica per al poble

El Consell Insular de Mallorca (CIM) haurà de tornar a emprendre la tramitació de la modificació de les Normes Subsidiàries (NS) de Campos perquè es dugui a terme la construcció del camp de polo promogut per l'empresa alemanya DWI. El projecte ha estat aprovat en ple amb els vots a favor de l'equip de govern (PP) i l'abstenció dels altres membres dels grups municipals, PSM, UM i PSOE de Campos.

L'aprovació de les Directrius d'ordenació del territori (DOT) han desbloquejat el projecte, afectat per la moratòria urbanística del CIM, a causa de la seva importància per a la situació econòmica i social del municipi de Campos. Amb l'aprovació de les DOT, la moratòria del Consell queda sense efecte. Segons fonts de la Comissió Insular d'Urbanisme de Mallorca (CIUM), el projecte podria estar tramitat i llest perquè es torni a debatre per la Comissió a final del mes de maig.

La inversió prevista a les Colines des Trenc és de 25.000 milions de pessetes amb una zona residencial de 2.000 habitants, hotel de súperluxe, zona comercial, esportiva i d'oci.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris