cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
20°

Can Pastilla tindrà una gran oficina municipal i un nou centre de salut

Cort ha comprat l'antic hotel Isla Azul per situar-hi els nous serveis públics

L'Ajuntament de Palma ha adquirit l'antic hotel Isla Azul de Can Pastilla per a la creació d'una oficina municipal on els ciutadans de Palma podran dirigir-se per solucionar gestions sense haver de traslladar-se al centre de la ciutat. L'edifici, situat en un punt neuràlgic, es troba al carrer Pius IX número 11 del nucli turistic, a la zona compresa entre l'autopista de Llevant i via d'accés a l'aeroport, la perllongació de l'avinguda de Bartomeu Riutort i els carrers Palangres, Nanses, Pagell i Congre d'aquesta àrea.

Així ho anuncià ahir el regidor de Manteniment José María Rodríguez, qui manisfestà la seva satisfacció per haver aconseguit «després de tant perseguir-ho, materialitzar la nostra voluntat de posar a la disposició dels palmesans una oficina que els aproximi a Cort» tot oferint els mateixos serveis de Santa Eulàlia.

L'adquisició d'aquest bloc, de 1.000 metres quadrats amb quatre plantes i garatge, ha costat al Consistori 75 milions de pessetes. El regidor explicà que és la primera vegada que Cort adquireix expressament un edifici per destinar-lo exclusivanet a serveis municipals. També dins l'antic Isla Azul es crearà el futur Centre de Salut per als veïns de Can Pastilla. «El primes pas, "afegí el regidor", és habilitar el buc per a construir-hi les oficines municipals i el centre de Salut». Els altres serveis es realitzaran segons indicà Rodriguez, en una segona fase: una biblioteca pública, un centre cultural, un casal de joves, un local per a la gent major, que estaran enllestits a partir del segon semestre d'enguany, segons càlculs del regidor.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris