cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
17°

La Casa Extremadura vol acollir 30 famílies albanesokosovars

Alguns comerços de la localitat tenen intenció de donar part dels aliments

La Casa Extremadura de Mallorca, amb la seu a Felanitx, ha sol·licitat poder acollir 30 famílies albanesokosovars que han fugit del conflicte bèl·lic dels Balcans i que en aquests moments s'estan refugiant de la guerra a Albània i Macedònia. Alguns comerços com forns i pastisseries de Felanitx i Portocolom s'han compromès a donar part de l'alimentació dels refugiats. Així mateix, un restaurant també els ha oferit alguns dinars diaris.

Segons va explicar la presidenta de la Casa Extremadura, Encarna Pastor, «la nostra intenció és acollir famílies completes perquè no volem afegir més sofriment a la seva difícil situació separant-les. A més, comptam amb una col·laboració total per part de molta gent de Felanitx i de Portocolom».

A la seu de la Casa Extremadura de Felanitx es pot habilitar un refugi per a vint famílies. De fet, ja es tenen preparats 150 matalassos per poder descansar. Així mateix, alguns particulars han oferit a la Casa Extremadura alguns locals on es poden col·locar les 10 famílies restants.

La presidenta de la Casa Extremadura manté contactes quasi diaris amb la Creu Roja, organisme que s'encarregarà de l'arribada de les famílies albanesokosovars a Felanitx. «Encara no tenim la data exacta per a l'arribada de les famílies, però creim que serà a finals d'aquesta setmana o principi de la que ve. Des de la Casa Extremadura tenim tot el dispositiu preparat per rebre-les».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris