cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Els atractius racons de Muro, a la segona «Guia dels pobles de Mallorca»

Maria Antònia Munar presenta avui aquest exemplar de la col·lecció al poble

Els habitats i visitants del poble de Muro podran descobrir la riquesa del patrimoni històric del municipi i conèixer amb detall els atractius recorreguts que s'han recollit al segon exemplar de la Guia dels pobles de Mallorca.

Una guia pensada pels murers que tenen interessos a conèixer els seus propis racons. L'exemplar, que es distribuirà a partir de la setmana que ve, serà presentat avui vespre per la presidenta del Consell Insular de Mallorca, Maria Antònia Munar; el batle, Jaume Perelló, i el coordinador de la Guia dels pobles de Mallorca, Pere Fullana, a la sala de plens de l'Ajuntament, a les 20 hores.

Aquesta és la segona guia de la col·lecció que impulsa conjuntament el Consell de Mallorca i el Grup Serra. Alaró va ser el primer lloc elegit estrictament per ordre alfabètic per presentar el volum inaugural de la Guia dels pobles de Mallorca. Muro va ser escollit de manera aleatòria, com ara les següents publicacions que sortiran. La tercera, ses Salines, serà presentada el proper 6 de maig. A aquesta seguirà la guia de Santa Eugènia, la d'Algaida i la d'Inca.

La col·lecció, que ha estat coordinada per Pere Fullana i Margalida Tur, compta amb la col·laboració, en cada exemplar, dels historiadors especialitzats en cada poble. Així, la guia de Muro ha tingut la participació de Sebastià Riutort Taverner; en la fotografia també hi ha contribuït Joana Pérez. Ells són, precisament, els qui han recollit la història dels principals indrets de Muro, també han traçat itineraris que assenyalen els monuments i els racons més destacats d'aquests poble del nord de Mallorca.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris