nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

La celebració de la «Diada sense cotxe» serà un fracàs, segons Bauzà

El regidor de Governació i responsable de Circulació a l'Ajuntament de Palma, Joan Bauzà, apuntà ahir que no creu que la Diada sense cotxes del 29 d'abril, proposada pel Consell Insular, tengui prou incidència a Palma.

«Aquesta ciutat és un món a part i no crec que aquesta iniciativa obtengui èxit aquí; ho farem públic però lamentablement serà complicat que en una ciutat turística com aquesta amb un enorme parc mòbil es porti a terme aquesta diada», manifestà el regidor popular.

Per la seva banda, el grup municipal d'EU insistí en la necessitat d'incentivar els ciutadans perquè participin en iniciatives com aquesta, ja sigui per motius mediambientals com per fomentar el transport públic.

El portaveu del parit, Antoni Sancho, va mostrà ahir el seu suport a la Diada, tot criticant la política del PP en aquesta matèria, i va proposar que la rebaixa d'un tant per cent de l'impost de circulació als conductors, per cada pic que deixin el vehicle privat, seria una bona manera de fer que els ciutadans s'adherissin a la diada.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris