cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
21°

L'OCB obté compromís de Cirer que evitarà el tancament dels repetidors

Segons Antoni Mir, també Manuel Ferrer tractarà d'anul·lar el requeriment ministerial

La delegada del Govern a les Illes, Catalina Cirer, es comprometé ahir a «fer allò que estigui en les seves mans» per evitar que sigui executada l'ordre de tancament signada contra els repetidors de Voltor/Obra Cultural Balear, segons explicà el president de l'associació, Antoni Mir.

Cirer rebé ahir dematí una delegació de Voltor integrada per Antoni Mir; el responsable de l'associació, Matías Oliver; i l'advocat Josep Melià. A l'audiència, que es perllongà més d'una hora, Cirer assegurà que no tenia cap instrucció «oral ni escrita» per fer efectiu el tancament dels repetidors, fet que suposaria la interrupció dels senyals televisius i radiofònics de TV3, Canal 33, Canal 9 i Catalunya Ràdio, entre altres.

Segons va afirmar el president de l'OCB, Voltor té el compromís de Cirer de «fer totes les gestions possibles» perquè el requeriment sigui revocat; aquest compromís "sempre segons Mir" també ha estat subscrit oralment pel conseller de Cultura, Manuel Ferrer, amb qui el president de l'OCB coincidí a Barcelona aquest cap de setmana.

Melià, Mir i Oliver explicaren formalment a la delegada del Govern com es constituí l'associació Voltor i com assolí un tracte de favor per part dels diferents ministres de Foment "especialment Borrell i Barrionuevo", que valoraren positivament els successius acords del Parlament balear perquè es respectàs la reemissió dels canals autonòmics valencià i català a les Illes, no obstant la legislació que prohibeix que aquests senyals siguin rebuts fora de la seva comunitat autònoma d'origen.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris