algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

La plataforma antiautopista insta els partits a una nova política de transports

El col·lectiu intenta evitar la construcció d'una nova via en els pobles del Migjorn

La Plataforma de Mallorca contra l'Autopista de Migjorn-Llevant ha remès a tots els partits polítics una sèrie de propostes electorals envers la política de transports per tal d'evitar la construcció de l'autopista de Migjorn-Llevant.

El document que recull les propostes s'ha pensat amb l'objectiu d'orientar els partits polítics de cara a les properes eleccions autonòmiques de dia 13 de juny.

Pel que fa a les propostes referents a l'autopista de Migjorn-Llevant, la Plataforma proposa la revisió del Pla director sectorial de carreteres, eliminant els projectes d'autopistes.

Altres punts d'interès que formen part de la proposta són: el foment del transport col·lectiu, la millora de la xarxa de carreteres i la descentralització dels serveis i equipaments, entre d'altres.

Mentre que el Govern balear té aprovat el Pla director sectorial de carreteres i un conveni amb el Ministeri per dur a terme la construcció de diverses obres com les autopistes, autovies i ampliacions, la Plataforma proposa una reforma del Pla de carreteres i la renegociació del Conveni amb el Ministeri, eliminant tots aquests projectes.

La Plataforma pretén que es dugui a terme la redacció d'un pla de transport que tengui com a objectius disminuir les necessitats de desplaçament, la reducció de l'impacte ambiental de les infraestructures i la tendència a igualar els pressuposts destinats a transport col·lectiu amb el de carreteres.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris