nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

Breus

• Inca

Crítica cultural El grup municipal del PSM d'Inca reclama la immediata convocatòria de les cinquenes Jornades d'Estudis Locals de la ciutat que no han estat convocades per l'Ajuntament ni l'any passat ni enguany després d'haver-se celebrat des de l'any 94 de forma anual. Els nacionalistes asseguren que també s'hauria d'haver publicat ja el volum recopilatori de les comunicacions presentades l'any 97. El PSM culpa d'aquests fets la nefasta gestió de la regidora de cultura Joana Rosselló, la qual acusen de ser la responsable del retrocés experimentat per la vida cultural inquera en els darrers anys. DdB.

• Lloret de Vistalegre

Homenatge La comuna de Lloret acollirà avui matí un acte organitzat per l'Ajuntament per commemorar el vintè aniversari de la constitució dels ajuntaments democràtics. Així, després d'una missa, és previst un homenatge a totes aquelles persones que han ocupat alguna regidoria, tant en temps de la democràcia com durant l'anterior règim. DdB.

• Santa Eugènia

Fira Ramadera La vila de Santa Eugènia es vestirà de gala avui per celebrar la tradicional fira agrícola i ramadera que tindrà el seu centre neuràlgic al carrer Josep Balaguer. Hi haurà una mostra ramadera a càrrec de la gent del poble, així com una exhibició eqüestre i una exposició de maquinària agrícola i d'oficis tradicionals entre els quals destaca l'exhibició de tondre. L'horabaixa hi haurà una actuació folklòrica del grup Música Nostra i de l'escola de xeremiers i flabiolers local. DdB.

• Llubí

Diada festiva Tots els participants a l'activitat extraescolar de cultura popular que promou l'AMPA del Col·legi Duran Estrany tenen previst celebrar una diada festiva a l'ermita amb diferents activitats lúdiques i un dinar ben original a base de bollit d'ossos. F.P.

• Capdepera

El PSM i la insubmissió El PSM va organitzar ahir vespre un acte a favor de la insubmissió al poliesportiu del col·legi de l'Alzinar de Capdepera. Hi assistiren uns 60 joves en edats compreses entre 16 i 23 anys. Molts d'ells pertanyen al grup antimilitarista. El regidor nacionalista a l'Ajuntament de Capdepera, Felip Esteva, va parlar també d'altres aspectes com Medi Ambient i Urbanisme. M.F.

• Son Servera Candidat d'UCB Joaquin Martínez és el nou candidat a la batlia de Son Servera per Unió de Centre Balear (UCB). Té 52 anys d'edat, és casat, pare de quatre fills i és empleat d'un camp de golf. La seva intenció és «potenciar el mallorquí i evitar que els nostres fills hagin d'aprendre el català». També intenta aconseguir els vots peninsulars. M.F.

• Sant Joan

Urbanisme El col·lectiu Teranyines de Sant Joan va organitzar el divendres a vespre una taula rodona per parlar sobre Urbanisme i Ordenació del territori. La ponència anà a càrrec del topògraf, Joan Morei, l'arquitecte de Sant Joan, Joan Bauçà Roig i el representant del GOB, Llorenç Machado. Hi assistiren unes 60 persones d'entre 30 i 40 anys, lligades al món universitari i va ser una xerrada molt tècnica. J.JAUME.

• Algaida

Cinturó ciclista El batle d'Algaida, Jaume Jaume (PSOE), ha explicat que no és veritat que no hagi informat els altres membres de la corporació sobre el Cinturó Ciclista de Mallorca que passa per Algaida. «El 27 de març vaig convocar una comissió informativa sobre aquest tema, a més del cost i itineraris». M.F.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris