cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

El PSM vol més participació ciutadana i una major qualitat de vida a Palma

Pretén obtenir sis regidors a Cort i arribar al 15% de l'electorat

El Partit Socialista de Mallorca (PSM) ha basat el seu programa electoral a l'Ajuntament de Palma en la recerca de la qualitat de vida i en la mobilització de la societat davant dels problemes de la ciutat, segons explicà ahir el cap de llista i actual portaveu del Grup Municipal Nacionalista a Cort, Sebastià Serra, qui anuncià que el seu objectiu és treure sis regidors per a la propera legislatura.

El regidor de Cort lidera la llista, seguit de Maria Costa, Gabriel Barceló, Cecili Buele, Caterina Cañellas, Bartomeu Mayol i 22 persones més fins a completar una candidatura integrada per 28 militants i independents.

El PSM ha vogult arribar a la paritat a les llistes entre homes i dones. De fet, en percentatge, el 41'3% són dones i el 58'6% restant està integrat per homes. Per grups d'edat, el 41'3% té entre 31 i 45 anys, el 20'6% té entre 46 i 59 anys, el mateix percentatge que el grup de menys de 30 anys, i el 17'2% supera els 60 anys. La llista va ser aprovada divendres vespre i va tenir el suport del 91% dels membres de l'assemblea. Quatre militants votaren negativament i també es varen produir vuit abstencions.

Uns altres principis són la solidaritat, el respecte al medi ambient i la cultura que, pel PSM, «pateix la manca d'una política lúcida». «Tots aquests aspectes formen uns eixos equilibrats i integradors, i configuren un nacionalisme solidari», manifestà Serra. El programa nacionalista està dirigit al 15% de l'electorat censat a la capital balear. Pel que fa a la política de residus, Serra criticà «la manca de rigor» del Govern municipal, «que parlà d'una manera frívola i no ha posat cap estudi sobre el tema a l'abast dels polítics i de les comissions». En aquest sentit, el regidor de Cort informà de les al·legacions presentades al Pla director de residus del Govern que encara no tenen resposta.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris