nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
22°

Un incendi destrueix per complet un habitatge de la barriada de Son Gotleu

Un incendi, l'origen del qual podria estar motivat per una avaria elèctrica, va destruir ahir per complet un habitatge situat a la barriada de Son Gotleu. L'immoble sinistrat està situat a la quarta planta de l'edifici assenyalat amb el número 47 del carrer Santa Florentina.

Al domicili hi habitava un matrimoni marroquí, amb dos fills i la mare del cap de família, el qual en iniciar-se el foc no es trobava a casa seva. La dona, que està embarassada, va ser qui s'adonà que les cortines d'una habitació s'estaven cremant. La dona gairebé va tenir el temps just per treure la seva sogra i els seus fills de la casa, ja que el foc s'estengué en pocs minuts per tot l'habitatge.

Els membres de la família àrab no resultaren ferits. Els vidres de la finestra del saló de la casa rebentaren a causa del foc, cosa que provocà que les restes caiguessin damunt la voravia. La Policia Local de Palma s'encarregà de tallar el carrer i situar els veïns a la distància suficient per evitar que poguessin resultar ferits si es produïen noves explosions.

Els habitants de l'edifici varen ser desallotjats davant de la por que les flames, que assoliren una mida considerable fins al punt que es podien veure amb claredat des del carrer, es propagassin als domicilis propers.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris