lluvia ligera
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

El PSOE boicoteja la inauguració de la primera Fira d'Abril organitzada pel PP

Els socialistes repartiren fulls en què denunciaven la prohibició del batle a instal·lar una caseta

La primera Fira d'Abril organitzada pel PP a Inca s'inaugurà ahir envoltada de polèmica. A la pancarta de «Polacos aprended, viva la Feria de Abril», s'hi afegiren ahir les crítiques de l'agrupació socialista local.

El PSOE, amb la candidata Francina Armengol al capdavant, es passejà per la fira repartint fullets que deixaven ben malferit el batle. «Sap vostè que el batle Rotger ha prohibit la participació del PSOE en aquesta Fira d'Abril?», «És així, prohibint la participació dels ciutadans inquers, com en temps de la Dictadura, que pensa guanyar les properes eleccions del 13 de juny?».

La protesta socialista deixà bocabadat el batle, Pere Rotger, que esperava amb la regidora de Cultura, Joana Rosselló, i el de Festes, Damià Perelló, que li donassin el sus per procedir a la inauguració de la Fira d'Abril. «A veure què diu això», demanà Rotger. I així com ho llegia assenyalà: «La impotència del PSOE els fa perdre el capet». A partir d'aquí, s'adreçà als mitjans de comunicació presents i començà a emetre un discurs força eloqüent: «La Fira d'Abril està pensada perquè tothom la pugui viure amb alegria i no se senti coartat per les sigles d'un partit. Volem una festa en què hi hagi convivència, amb respecte mutu. Si els haguessin deixat muntar una caseta, ara en tendríem sis o set de diferents partits», afegí. I per acabar sentencià: «Si estan nerviosos que es gratin».

Just en aquell moment acabava d'arribar el cap de llista del PSM, Antoni Alorda, que seguia espantant la intervenció del batle. «Venia a una cosa lúdica, festiva i m'he trobat un míting», comentà baixet Alorda.

Després, el batle, Pere Rotger, va omplir-se de poder i pujà damunt la tarima amb la resta de regidors seus. I es preparà així per tallar la quadribarrada. De dalt de l'improvisat escenari convidà Alorda a pujar-hi, i el del PSM mogué repetides vegades el cap fent entendre que ell no tenia res a veure amb l'organització d'aquella fira. Això sí, el que acceptà i de bon grat la convidada va ser el regidor socialista Pep Campins, un dels que Francina Armengol no ha inclòs a la llista.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris