tormenta
  • Màx: 17°
  • Mín: 15°
19°

L'arxipèlag balear és a la coa per rebre ajudes que fomentin l'ocupació estable

Madrid destinarà uns 7.369 milions per al Programa de vacances de persones grans

Les Illes Balears rebran 1.880 milions de pessetes del Govern central per fomentar programes d'ocupació estable "d'aquests, 1.667 milions es destinaran per a programes de suport a la creació d'ocupació en cooperatives i societats laborals", de la partida global de 167.656 milions acordada a la darrera Conferència Sectorial del Ministeri de Treball i Afers Socials a Santander per a les autonomies.

Aquest repartiment situa l'arxipèlag balear a la coa de les regions de l'Estat que té menys doblers públics destinats a aquesta matèria, juntament amb Múrcia (1.004 milions) i La Rioja (793).

En canvi, Catalunya, amb 34.921 milions, encapçala la llista de les comunitats que rebran les majors quantitats, seguida per la Comunitat valenciana (29.228), Andalusia (28.158) i Galícia (22.807).

Altrament, l'arxipèlag balear aconseguirà de Madrid 1.500 milions de pessetes per a ajudes a la jubilació ordinària en el sistema de la Seguretat Social.

El Ministeri de Treball justifica aquesta distribució per autonomies en les xifres d'atur enregistrades i en les estadístiques d'altres demandants de feines no ocupades.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris