nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
16°

La ciutat aposta per la recollida selectiva

Les dades de Deixalles Sóller mostren que l'increment ha estat constant del 1995 al 1998

Deixalles-Sóller ha reciclat, entre els anys 1995 i 1998, 764.855 quilograms de matèries domèstiques, entre paper, vidre, roba i ferralla. Aquesta quantitat reflecteix només els materials recollits i reciclats posteriorment ja que la seu de Deixalles a Sóller no compta encara amb una bàscula d'entrada que registri la totalitat del material recollit.

Aquestes dades han estat qualificades pel gerent de Deixalles Sóller, Miquel Puigròs, com a «molt bones», demostrant que els habitants de la Vall aposten per aquesta modalitat sustentable de recollida de fems que a la vegada proporciona feina i formació a sis monitors i a 12 beneficiaris.

Segons Puigròs «el creixement de la recollida selectiva a la Vall ha estat tan important, en comparació a altres localitats de Mallorca, gràcies al fet que el conveni existent amb l'Ajuntament permet fer la recollida a domicili, la qual cosa facilita molt les coses als ciutadans, que no han de fer més que avisar l'entitat perquè aquesta passi en el dia convingut a fer la replegada.

Aquestes dades tan positives encoratgen Deixalles Sóller a afrontar el seu gran projecte que és la construcció del primer centre de tractament integral de residus que, passat l'estiu, es començarà a construir als terrenys municipals de la depuradora vella, a la carretera del Desviament.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris