cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

Els veïns de sa Gerreria, decebuts per les expropiacions del pla Urban-Temple

Els socialistes de Cort convocaran una reunió per informar els propietaris

Els veïns dels carrers del barri de sa Gerreria es troben amoïnats pel procés d'expropiació que ha d'iniciar-se en aquella zona per a la construcció del centre civicosocial i aparcaments que preveu el programa de rehabilitció comunitari, conegut com a pla Urban-Temple.

En total, 250 propietaris afectats que hauran d'abandonar el seu habitatge a canvi d'una compensació econòmica que ha de ser «personalitzada i ajustada a cada cas», segons va explicar el regidor del partit socialista a l'Ajuntament de Palma, Carlos Aguilar. El polític anuncià que el seu grup ha rebut les queixes d'alguns propietaris, «que han traslladat el seu escepticisme davant el projecte».

«És important evitar qualsevol risc d'especulació per part de l'empresa concessionària "Llabrés Feliu" que ocasioni perjudicis als veïns», insistí Aguilar.

Amb aquest objectiu, el PSOE planeja convocar unes reunions informatives amb els veïns per mantenir el nivell d'informació pel que fa a les condicions del pla.

El polític explicà que l'empresa encara no havia enviat el llistat corresponent a les expropiacions de la unitat d'execució 2b, anomenada Estel Nou, que permetran el començament de les obres i, conseqüentment, l'enderrocament dels habitatges. Aquest procés expropiatiori, d'altra banda, «ha de ser transparent quant a quantitats econòmiques i d'acord amb les necessitats dels veïns», explicà el regidor socialista.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris