cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
22°

Els sindicats exigeixen a Ferrer que activi la mesa sectorial d'Educació

STEI, UGT i CCOO demanen també equiparació salarial per als docents concertats

Just un dia després que els delegats de la Unió Sindical de Treballadors (USO) varen entregar al conseller d'Educació una carta exigint la immediata equiparació salarial del personal docent concertat i del funcionariat, els sindicats STEI, FETE-UGT i FE-CCOO s'han adreçat també a Manuel Ferrer amb aquesta mateixa pretensió, entre d'altres.

Els tres sindicats denuncien que el Govern ha fet de la Mesa Sectorial d'Educació «una mesa tècnica per tractar temes funcionals» i ignorar els debats oberts pels sindicats, entre els quals es troba l'equiparació salarial per a l'ensenyament no universitari concertat.

En la carta adreçada a Ferrer, els sindicats acusen els representants de la Conselleria per practicar una «tàctica» dilatòria, que consisteix a «convocar reunions que han tingut per objecte ajornar les propostes definides de la mateixa Administració a una altra reunió». D'aquesta manera, segons els sindicats, el Govern pot afirmar que manté el contacte amb els delegats, quan aquest contacte és buit de contingut.

Per aquesta raó, els tres sindicats exigeixen «la presentació i aprovació d'un reglament de funcionament» per la Mesa, per tal de garantir el procés de negociacions «amb la fixació d'ordres del dia consensuades», i el lliurament de les propostes i documents amb una antelació mínima de tres dies abans de les reunions, per tal d'evitar la ignorància dels delegats. Finalment, insten el Govern a plasmar en actes els resultats de les reunions.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris