cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
21°

El TSJB ratifica la decisió del CIM de denegar un camp de golf a Son Gual

L'empresa també es quedarà sense la indemnització de vint milions que exigia

L'empresa Balear de Inversiones SA, que volia construir un camp de golf a la finca de Son Gual a Palma, ha vist com les seves intencions han quedat en res perquè no tan sols no va obtenir el vistiplau de la Comissió Insular d'Urbanisme del Consell de Mallorca, sinó que tampoc no cobrarà la indemnització de 20 milions que pretenia, segons estableix una sentència del Tribunal Superior de Justícia de les Balears. No hi ha recurs possible a la sentència.

Balear de Inversiones SA va demanar la declaració d'interès social per un camp de golf a Son Gual (Palma). Quan es va reunir la Comissió Insular d'Urbanisme (CIU) el 14 d'abril de 1994, acordà concedir un termini de 15 dies perquè esmenàs la deficiència consistent en la manca de visat col·legial del projecte.

El desembre de 1994, la CIU li va donar un altre termini de tres mesos perquè portàs el projecte visat pel Col·legi d'Arquitectes o arxivaria el cas. Ja el maig de 1995, davant l'evidència de la inexistència d'aquest document, la Comissió adoptà l'acord de declarar caducat l'expedient.

L'entitat promotora va presentar un recurs contra aquesta decisió al CIM mitjançant el seu advocat Joan Nadal, però fou desestimat al ple realitzat l'octubre de 1996. El mateix lletrat va acudir al Tribunal Superior argumentant defectes en la notificació inicial de l'any 94, cosa que «en determinaria l'anul·lació i, conseqüentment, la de totes les posteriors».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris