nubes rotas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

El batle declararà com a imputat per una denúncia de Convergència balear

Acusa la Sala d'amenaçar uns comerciants per no tenir llicència d'activitat

El batle de Felanitx, Miquel Riera (PSOE), haurà de declarar davant el jutge del jutjat número 4 de Manacor per una denúncia interposada pel president local de Convergència Balear, Bartomeu Rigo. Rigo va explicar que «presentàrem la denúncia quan vàrem tenir coneixement que el batle mitjançant un decret firmat per ell, amenaçava uns comerciants que els denunciaria davant el Ministeri Fiscal per no disposar de llicència d'activitat del comerç quan en realitat ja estava sol·licitada». El president del comitè local de CB considera que «es tracta d'un abús de poder i per aquest motiu, el nostre partit ha posat el tema en mans del jutjats i ara han demanat al batle Riera a que es presenti a declarar com a imputat».

Miquel Riera ha manifestat que desconeixia el motiu pel qual l'han citat des del jutjat. Tinc citació per declarar pel pròxim dia 23 d'abril però desconec la causa perquè el document que m'han enviat des dels jutjats de Manacor, no ho explica. No obstant això, quan al batle tingué coneixement de les declaracions de Bartomeu Rigo, Riera va dir que «el que tinc ben clar és que jo no he amenaçat ningú i també és cert que aquest senyor no té llicència d'activitat en el seu negoci». Segons Riera, «el que passa és que torna a ser la mateixa persona que ens du als jutjats. Pel tema de les terrasses de la urbanització Jardins del Rei de Portocolom també va ser Bartomeu Rigo qui ens va denunciar, vaig anar a declarar i fa més d'un any que no he tornat a saber res més d'aquesta qüestió».

Bartomeu Rigo ha assegurat que des de l'Ajuntament de Felanitx li han traslladat el decret del batle on «ens amenaçava de denunciar-nos davant el Ministeri Fiscal, abans que nosaltres poguéssim acabar de concloure amb la tramitació pertinent de la llicència d'activitats per tenir obert el nostre negoci».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris