cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
18°

Greenpeace denunciarà el Patronat de Cabrera si no aprova el pla de pesca

Els ecologistes adverteixen Matas i Tocino que la normativa du un retard de 3 anys

Greenpeace advertí ahir el Patronat del Parc Nacional de Cabrera que presentarà un recurs contenciosoadministratiu «a causa de l'incompliment del Pla regulador d'usos i gestió que suposa el retard de tres anys en l'aprovació d'una normativa pesquera del subarxipèlag».

L'organització ecologista va fer aquesta advertència a través del seu president a Espanya, Xavier Pastor, durant la reunió que tingué lloc ahir a l'Institut Oceanogràfic de Balears, a Palma, entre els membres del patronat, del qui Pastor n'és part.

Greenpeace ja presentà despús-ahir sengles escrits al president del Govern balear, Jaume Matas, i a la ministra de Medi Ambient, Isabel Tocino, en els quals denuncia aquesta situació. Pastor anuncià que si el pla de pesca de Cabrera no s'aprova de manera imminent, l'organització que presideix acudirà als tribunals de Justícia.

Davant l'anunci de Xavier Pastor, el patronat respongué que està previst que el pla de pesca s'aprovi durant els propers mesos i que el retard de la seva posada en marxa es deu al fet que la comissió mixta de gestió del parc entre les administracions central i autonòmic no es constituí fins el passat mes de novembre.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris