nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

L'EMT crea una nova línia per unir el solar del Ram amb el centre

Cort fomentarà la unió d'aparcaments de la perifèria amb la xarxa de l'empresa

L'Empresa Municipal de Transport (EMT) crearà una línia especial que enllaçarà la zona on s'ubica l'aparcament del Ram (a Son Tril·lo) i el centre de Palma.

Aquesta és només una de les noves mesures que portarà a terme l'empresa pública de transports per tal de connectar la perifèria de la ciutat amb el centre. La nova línia tindrà un recorregut molt curt, segons indicà el regidor de Transports a l'Ajuntament, Sebastià Barceló, i una freqüència de quinze minuts. Els vehicles seran dos microbusos que repetiran l'itinerari tancat que tindrà com a punt de partida i parada final l'aparcament del Ram, que es preveu obrir i habilitar de manera continuada i no només en ocasions esporàdiques com s'ha fet fins ara. Els vehicles traslladaran els viatgers fins a la plaça de la Reina i tornaran tot circulant pel Born i per la Rambla. La plaça de Cort quedarà fora del trajecte.

Així ho explicaren ahir a Diari de Balears el regidor i president de l'empresa i el director general de l'EMT, Rafel Garcia. Ambdós responsables confirmaren que el transport públic serà enguany una de les peces clau del programa electoral del PP a Palma i, justament per això, ja s'han començat els estudis i recollida d'informació que els documenti sobre «com es mou la gent».

Aquesta línia d'actuació de l'equip de Govern municipal en l'àmbit del transport públic respon al Pla de moviment integral impulsat per Barceló i que espera resoldre els problemes de comunicació viària i d'aparcament de vehicles que pateix Palma. Tret de la nova línia del Ram, ideada expressament per manca de servei d'autobusos en aquella àrea, la resta de solars aprofitaran les línies existents de la xarxa de l'EMT. Aquest serà el cas de l'aparcament que s'obrirà al polígon de Llevant i el d'aquells que es volen ubicar a l'àrea dels carrers d'Aragó i Manacor.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris