nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
19°

La Policia ha detingut l'autor de 14 atracaments a Palma

Vicente M.V., de 26 anys, que té quinze detencions anteriors, va tornar a ser arrestat per funcionaris del Grup de Robatoris i Atracaments del Cos Nacional de Policia, acusat d'haver comès almanco un total de 14 robatoris amb intimidació en diversos establiments de Palma.

Els agents han pogut aclarir els atracaments comesos gràcies a les denúncies rebudes en la Prefectura de Policia i en la roda de reconeixement. En els atracaments, Vicente M.V. havia emprat una xeringa hipodèrmica i en altres, una navalla o un desengramponador de grans dimensions i sempre escollint el moment oportú en el qual hi havia únicament una sola dependenta.

Comerços, forns, pastisseries, botigues de fotografia i agències de viatges ubicats en els carrers Balmes, Bonaire, General Ricardo Ortega, Manacor, Eusebi Estada, Francesc Sanxo, Cardenal Despuig, Sergent Cortès i plaça Cardenal Reig, eren els llocs habituals d'actuació d'aquest subjecte, que havia obtingut un botí proper a les 500.000 pessetes en diverses quantitats que gastava en l'adquisició d'estupefaents.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris