cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
20°

S'Escorxador obrirà portes al públic gràcies a la iniciativa municipal

Els artesans han rebutjat l'oferiment de gestionar l'exposició

L'Ajuntament de Porreres es posarà al capdavant del centre d'exposició de productes autòctons de la localitat que és previst per a l'edifici de s'Escorxador. D'ençà de la seva inauguració, el passat dia 1 de novembre amb motiu de la fira, l'edifici roman tancat.

La Sala ha fet nombroses gestions amb els comerciants i artesans per tal de veure si algú vol gestionar-lo, no obstant això les negociacions no han tret els fruits desitjats i darrerament l'Ajuntament ha decidit fer-se càrrec d'aquesta futura exposició permanent.

Per això, la primera passa que es durà a terme és l'obertura d'un concurs per contractar una persona que es dediqui a atendre el públic. Les bases del concurs ja estan en procés de redacció. El sistema de finançament consistirà que els artesans, comerciants i empresaris del poble que estiguin interessats a exposar a la venda els seus productes, s'anunciïn en una guia promocional que posarà en funcionament la Sala exclusiva de Porreres. La guia s'editarà cada mes en català, castellà, alemany i anglès, i permetrà als artesans i comerciants gaudir d'un expositor al recinte.

D'acord amb les previsions municipals, s'espera poder obrir aquest centre d'aquí a dos mesos. L'edifici de s'Escorxador compta amb una superfície de 240 metres quadrats i el pati en té altres 200.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris