cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

El pont des Riuet de Portocristo no es construirà abans de l'estiu

Deu anys després, el Consell ha proposat ara un concurs d'idees

La construcció del pont elevat sobre el Riuet de Portocristo es torna a endarrerir i no s'iniciaran els treballs abans de l'estiu, tal com era previst. El motiu d'aquest nou retard és que les tres administracions implicades en el projecte, l'Ajuntament de Manacor, el Consell i el Govern balear, encara no han signat el conveni per dur l'obra endavant.

Així mateix, Mercè Amer, presidenta de la comissió d'Ordenació del Territori del Consell, afirmà que l'Administració insular proposà al Govern i a l'Ajuntament que es paralitzi la tramitació prèvia a l'adjudicació de les obres, amb l'objectiu de posar en marxa un concurs d'idees i es redacti un nou projecte que causi menys impacte visual.

Ara per ara, Amer només ha mantingut els primers contactes amb el conseller de Foment, Joan Verger, i amb el regidor d'Urbanisme de la Sala, Bartomeu Blanquer. El projecte existent fou redactat per encàrrec de la Sala en temps del batle socialista Jaume Llull, que el va qualificar com «un projecte complet i ambiciós». Malgrat tot, topà amb nombroses crítiques dels veïns de la zona per la desmesura de l'obra. Després de prop de deu anys, fins ara sols s'ha fet la modificació de les normes urbanístiques de la zona per permetre la nova infrastructura.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris