nubes rotas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

Matas es compromet a obtenir la cogestió de l'aeroport si guanya les eleccions

El Partit Popular presentà ahir les línies generals del seu programa autonòmic

El Partit Popular es comprometrà en el seu programa electoral a aconseguir la transferència de l'Insalud; la cogestió dels aeroports; atribució de competències als ajuntaments en compliment de l'Agenda Local; cessió als consells insulars de les competències de Sanitat, Joventut i Carreteres; i a revisar abans de l'any 2000 el finançament d'aquestes institucions.

Matas, que comparegué davant els mitjans de comunicació, resumí els eixos de la seva campanya en deu punts: consolidació de l'estat del benestar, educació, compliment dels compromisos adquirits en matèria de medi ambient, perfeccionament de la xarxa de transports públics, telemàtica, protecció, defensa i difusió de la nostra cultura, innovació telemàtica, suport a l'exportació dels productes illencs, consolidació de la creació de les infraestructures i aprofundiment en les institucions d'autogovern. Matas, però, es negà a concretar en objectius tangibles l'oferta conservadora. Això, segons el candidat del PP a la presidència del Govern balear, es farà en un acte el proper dia 20 d'abril.

El candidat del Partit Popular a la presidència del Govern va recordar que per elaborar el programa s'havia reunit amb 290 col·lectius i que l'oferta es concretaria en quatre-cents cinquanta compromisos concrets.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris