cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

José García Coronado és una persona molt agressiva, irascible i violenta

Cirer afirmà que el dispositiu havia estat contundent per evitar la «psicosi»

José García Coronado, l'home de 34 anys que despús-ahir a Manacor matà la seva companya sentimental, Andrea Heredia Orta, de 25, i amb la qual tenia fills en comú, és segons afirmen veïns de la contrada i segons constataren els cossos de seguretat de l'Estat, un antic delinqüent de caràcter extremadament agressiu, amb rampellades de violència indiscriminada i en certes ocasions irracionalitat en els seus actes a causa de la seva ira exacerbada.

L'assassí compta amb nombrosos antecedents delictius, amb detencions tant per part del Cos Nacional de Policia (quatre arrests) com per la Guàrdia Civil (vuit), la majoria d'ells per tràfic de drogues i robatoris amb força i violència.

La Policia declarà que havia arrestat l'homicida en els mesos de març, maig i desembre de 1993, i també el mes de setembre de 1997. L'agressor havia estat toxicòman durant un mínim de sis anys, i es dedicava a la venda de droga per poder sufragar la seva addicció a l'heroïna.

La delegada del Govern, Catalina Cirer, descartà que el crim de Manacor tingués cap altra connotació llevat de les purament passionals, i va reconèixer que ordenà un contundent dispositiu policíac a la localitat perquè existia el risc que s'estengués entre la gent del poble una autèntica psicosi, ja que en només un mes han viscut un tiroteig entre clans de «narcos» i un brutal assassinat.

Cirer explicà que l'operació de recerca i captura de José García Coronado havia estat coordinada pel Cos Nacional de Policia, però a causa de la gravetat dels fets també hi havien participat activament la Guàrdia Civil i la Policia Local de Manacor.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris