cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
24°

«És un miracle que Adrián visqui després de caure d'un segon pis»

La mare del nin que va caure des d'un segon pis titlla de vertader miracle que el seu fill sigui viu

«Adrián és viu de miracle. El meu germà el va veure caure des de la finestra i va pensar que el trobaria mort a terra, i per això va patir un atac. Ningú no s'explica la sort que ha tingut, ni els metges ni nosaltres, però els que és fonamental és que està bé. No vull pensar-hi més». Ana María Espinosa, la mare del nin de dos anys que dimarts passat va caure des d'un segon pis de Palma i va resultar il·lès, explicà ahir a Son Dureta, on encara es troba ingressat en observació l'infant, els detalls de l'espectacular caiguda.

La família Valerio Espinosa és natural de l'Uruguai, però du 11 anys afincada a Mallorca. En l'actualitat els cinc components de la família viuen en el segon pis del número 51 del carrer Guillem Massot, una travessia de General Riera. «Eren aproximadament les set i mitja de l'horabaixa i Adrián es quedà adormit».

«Mai no el deix tot sol, però no hi havia ningú més a la casa i havia de baixar a comprar a la farmàcia i al supermercat que hi ha sota la finca, perquè havien arribat uns familiars de la Península», recordà la mare, encara commocionada.

Ana María baixà al carrer i trobà la seva filla adolescent: «Li vaig comentar que el seu germà estava sol i li vaig dir que pujàs a vigilar-lo. Després vaig allunyar-me i just quan la meva filla pujava al pis el nin va caure».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris