nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
22°

Un grup d'empreses vol construir l'aparcament de la plaça Mallorca

El projecte preveuria més de 300 places i costaria prop de 300 milions

Un grup empresarial integrat per Construcciones Llabres Feliu i per Hinopark s'ha dirigit oficialment a l'Ajuntament d'Inca posant de manifest el seu interès per envestir el projecte d'embelliment i construcció d'un aparcament públic a la plaça Mallorca. Aquest projecte es duria a terme mitjançant una concessió pública de forma que l'empresa que fes l'obra, a canvi, obtindria l'explotació de l'aparcament durant un mínim de 50 anys.

Segons l'escrit que va ser presentat ahir mateix al registre municipal, l'interès d'aquestes empreses es fonamenta en la possibilitat de executar un projecte alternatiu a l'inicialment previst que inclogui un mínim de 300 places d'estacionament per a la qual cosa seria necessari ampliar la zona d'aparcament subterrani de forma que afectàs a la pràctica totalitat de la plaça. Aquesta mesura la justifica una possible viabilitat econòmica de l'obra.

Com a garantia econòmica per al projecte aquestes empreses compten al darrera amb el suport financer de l'entitat bancària Sa Nostra que garantiria un possible aval bancari per garantir l'execució de l'obra.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris