lluvia ligera
  • Màx: 26°
  • Mín: 25°
26°

Lord Jeffrey Archer avançarà a Palma l'estratègia per ser batle de Londres

L'escriptor britànic parlarà demà sobre la importància de la gestió municipal

Lord Jeffrey Archer, candidat del partit conservador britànic a la batlia de Londres, pronunciarà demà divendres una conferència organitzada pel diari Mallorca Daily Bulletin sota el títol La importància d'una bona gestió municipal.

Per primera vegada a la seva història, la capital britànica tindrà aquesta figura municipal, després d'un referèndum realitzat entre els londinencs l'any 1998. Els resultats varen ser molt significatius, ja que el 75% dels ciutadans decidiren que volien comptar amb un batle.

Lord Archer explicarà a la seva al·locució temes importants per la vida municipal, així com el mateix procés electoral (que molt pròximament també afectarà tots els municipis de les Illes), els candidats i revisarà la seva vida política.

Archer va ser el diputat més jove del Regne Unit i va haver de dimitir després de ser declarat en fallida. A conseqüència d'aquesta circumstància, lord Jeffrey Archer (que va aconseguir aquest títol l'any 1991) va escriure el seu primer llibre que es va convertir en un èxit de vendes. Avui dia, la seva fortuna personal està xifrada en 50 milions de lliures.

Actualment, tots els seus esforços estan centrats a arribar a la batlia de Londres, cosa que implicarà tornar a la vida política malgrat que des d'un altre punt de vista: l'Administració municipal, que és la més propera a tots els ciutadans.

A Londres viuen actualment prop de vuit milions de persones i és una ciutat cosmopolita per excel·lència. El seu pressupost anual supera els tres milions de lliures.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris