nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

Aproscom construeix un nou habitatge tutelat per assistir els minusvàlids

Permetrà acollir 12 discapacitats físics i psíquics de la comarca

L'associació prominusvàlids Aproscom celebra els trenta anys de la seva fundació amb la construcció d'una nova casa tutelada a la localitat de Manacor.

Aquest habitatge no únicament significa l'ampliació física de la casa que ja tenia aquest col·lectiu, sinó també la millora en la qualitat dels serveis per satisfer una demanda de cada cop més heterogènia.

En principi, el nou projecte només preveia una planta baixa que s'articulava a partir de sis habitacions, però després es plantejà la necessitat d'ampliar l'immoble en un primer pis destinat a aquella gent que disposa d'una major autonomia.

El nou edififi, que s'ubica al carrer de Son Peretó, ocupa una extensió de 400 metres quadrats i s'estructurarà a partir d'una planta baixa i d'un primer pis, amb un total de sis places a cada planta.

La primera de les plantes es destinarà a persones amb discapacitat severa i limitacions funcionals, mentre que la segona acollirà un grup amb retard mental mitjà i lleuger.

El pressupost per a aquest any ascendeix a 171.687.659 pessetes, amb un cost per plaça de l'habitatge tutelar de 1.889.002 pessetes. Per al finançament total de l'edifici s'ha realitzat una proposta pels diferents ajuntaments de la comarca amb la finalitat que prenguin part en aquesta empresa.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris