nubes dispersas
  • Màx: 28°
  • Mín: 27°
29°

La plataforma antiautopista convoca el Migjorn a mobilitzar-se en bicicleta

La data prevista és el diumenge dia 18 i l'itinerari transcorrerà per camins rurals

Els camins rurals que enllacen els pobles de Campos i Porreres seran ocupats diumenge que ve, dia 18, per ciclistes de tota la comarca de Migjorn i altres indrets de Mallorca amb motiu d'una nova mobilització contra la construcció de l'autopista. La convocatòria ha estat impulsada per la plataforma contra l'autopista de Llevant de Campos i es presenta sota la llegenda «Si vols que aquests paratges es conservin, vine, col·labora, anima't!».

Amb aquesta iniciativa, plantejada a la manera d'un acte reivindicatiu, esportiu i festiu, la plataforma reprèn l'activitat, tot i que des que es va constituir s'ha reunit gairebé cada mes. La concentració començarà a les 9.30 hores del matí al carrer Nord de Campos, d'allà se seguirà un recorregut fins arribar al nucli de Porreres seguint el traçat de diversos camins rurals de titularitat pública. De Porreres es tornarà a Campos per la zona de Son Rosselló, finca on es farà una aturada per berenar de pa i taleca. És previst que també s'encengui una foganya per poder torrar. L'arribada a Campos tindrà lloc devers les 13.00 hores.

L'itinerari plantejat s'ha habilitat per tal que els manifestants puguin observar els diferents paratges que es veuran afectats per la construcció de la futura via ràpida. L'organització d'aquest acte reivindicatiu compta amb el suport de la Plataforma de Mallorca contra l'autopista de Migjorn-Llevant, l'organització ecologista GOB i el PSM de Campos.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris