cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
24°

Cort considera un èxit el dispositiu muntat a causa de la Setmana Santa

Hi va haver molts menys sinistres que en el mateix període de l'any passat

La Policia Local de Palma considera tot un èxit el dispositiu organitzat a la ciutat amb motiu de les vacances de Setmana Santa, ja que el nombre de vehicles i persones afectats per accidents de trànsit ha descendit considerablement.

Enguany, la Policia va intervenir en 52 accidents de circulació, en els qual no es varen haver de lamentar pèrdues humanes, i va practicar en el mateix període 72 proves d'alcoholèmia, segons informà ahir aquest cos.

El dia de major sinistralitat va ser el 31 de març passat, amb 13 accidents, seguit del 3 d'abril, amb dotze, i el dilluns 5, amb deu, mentre que divendres i diumenge es registraren vuit accidents cadascun, i el dia 1 d'abril només un succés d'aquest tipus.

Encara que no es varen haver de lamentar morts a Palma, a les Illes Balears es registraren dues defuncions. Durant el període controlat varen resultar ferides de gravetat tres persones i altres 21 es lesionaren de diversa consideració.

En la major part dels casos els vehicles implicats eren turismes, encara que també els ciclomotors patiren diversos accidents en aquestes dates.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris