cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Costes detecta deficiències tècniques en el projecte des Canons

La principal és que no s'han previst els accessos a la mar

La demarcació provincial de Costes ha detectat deficiències tècniques a l'expedient modificat del pla parcial des Canons, en el municipi d'Artà. Aquestes deficiències se centren principalment en el fet que no s'han previst els accessos a la mar, tal com exigeix l'article 28 de la Llei de Costes. També es destaca que la documentació arribà sense diligenciar ni indicar la fase de tramitació en què es troba aquest projecte.

Des de l'Ajuntament s'havia remès l'expedient a Costes, ja que el projecte modificat del pla parcial està afectat per la franja de domini públic maritimoterrestre i és obligatori comptar amb la seva informació favorable. Ara, arran de les deficiències detectades, la promotora, Cala Veya S.A., haurà de fer les modificacions pertinents i registrar de bell nou el projecte a la Sala perquè el torni a remetre a Costes i li atorgui el vistiplau. Des de l'Ajuntament no es pensa fer cap passa endavant fins que l'administració provincial no aprovi el projecte.

Després, la Sala el sotmetrà a aprovació inicial i el remetrà a la Comissió Insular d'Urbanisme perquè hi digui la seva. Si n'informa favorablement, l'Ajuntament l'aprovarà de manera provisional i després definitiva, permetent la construcció d'un complex turístic de 2.000 places. Aquestes deficiències tècniques retardaran la tramitació del projecte i faran gairebé del tot impossible que obtengui la llum verda definitiva abans de la convocatòria d'eleccions municipals.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris