cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

El PSM exigeix la dimissió del batle per les obres il·legals d'un membre del PP

Critica a l'Ajuntament que fa els ulls grossos a les irregularitats d'aquesta empresa

El grup municipal PSM a l'Ajuntament de Son Servera exigeix la dimissió del batle, Francesc Barrachina, i del delegat d'Urbanisme, Miquel Servera (PP), per permetre de nou una obra il·legal a Jaume Pallicer, integrant del comitè regional del PP, i màxim responsable de l'empresa Germans Pellicer SA. Antoni Cànoves, portaveu del grup nacionalista, ha manifestat que «estam cansats de denunciar les obres il·legals, que amb tota impunitat està duent a terme l'empresa de Jaume Pallicer».

Cànoves expressa que «si fa pocs mesos vàrem denunciar que Pallicer estava destruint part d'una zona catalogada com Àrea natural d'especial interès (Anei) en es Forat, ara hem de fer el mateix perquè estan ampliant el magatzem il·legal que té construït a la zona de ses Parcel·les en direcció al comellar Fondo, anant cap a Cala Bona».

Els nacionalistes consideren que la tolerància i permissivitat mantingudes per l'equip de govern conservador respecte de l'empresa dels Germans Pallicer SA i concretament amb Jaume Pallicer, es deu al fet que aquest és un destacat membre del comitè regional del PP, així com pels llaços familiars que té l'empresa amb l'actual delegat d'Urbanisme, Miquel Servera. Segons Cànoves, «exigim una vegada més la dimissió del delegat d'Urbanisme i del batle Barrachina per haver tolerat que Jaume Pallicer realitzi constantment obres il·legals amb total impunitat i en canvi a altres ciutadans els fan aplicar la llei».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris