algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
20°

Ramis deixa en mans dels tècnics la restricció de visitants a l'Albufera

El conseller diu que la limitació es decidirà d'acord amb l'estudi

El conseller de Medi Ambient, Miquel Ramis, deixa en mans dels tècnics del Govern limitar el nombre de visitants al parc natural de l'Albufera de Muro per motius de conservació. Ramis afirmà que seran els tècnics els qui decidiran el nombre de visitants que diàriament pot absorbir el parc natural. «La regulació de l'accés es farà per dia i no anualment perquè no em convencen les mitjanes», sentencià Ramis.

El conseller afirmà que la limitació de l'accés a l'Albufera no es discutirà en la pròxima Junta Rectora perquè precisament «són els tècnics els qui ho han de decidir». Per això, ara Ramis ja s'ha entrevistat amb la directora del parc, Joana Xamena, perquè activi l'elaboració de l'estudi de la capacitat de càrrega de visitants del parc, en un moment en què l'Albufera de Muro rep la visita d'unes 1.000 persones diàriament.

Cal dir, però, que ara el personal del parc natural limita l'accés de vehicles cap a l'interior de l'Albufera. A l'entrada, just devora el pont dels Anglesos, es localitza un primer punt de control. Així eviten la massificació de cotxes a l'àrea destinada a aparcament. Igualment, els dies festius queda totalment prohibit l'accés de vehicles a l'interior del parc.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris